Bli bedriftskunde 

Bli bedriftskunde hos Roma Butikken og handle fra Romerikes egen drikkevareportal. Service, bredt vareutvalg, høy kvalitet og lave priser.

Roma Butikken er den lille brusfabrikkens eget fabrikkutsalg; En destinasjon for lokalmatopplevelser og Romerikes egen drikkevarespesialist. Butikken har over 30.000 besøkende hvert år og ca 500 registrerte bedrifter, lag og foreninger. I nettbutikken finner du et utvalg av våre bestselgere.

Velkommen til Roma – En fullsortiment, familieeid brusfabrikk med norske tradisjonsrike merkevarer og service i verdensklasse.

REGISTRERINGSSKJEMA

Du vil motta en bekreftelse på mail så snart kontoen er opprettet.

  Fakturainformasjon

  Kontaktperson

  Klar for en prat?

  Kjøleskapsbehov, arrangement eller ønske om samarbeid? Vi ser fram til å høre fra deg!

  Ring Send e-post

  Våre kunder

  Vi er utrolig stolte av våre kunder. De er idrettslag, bedrifter, friluftsbad, museer, restauranter, lag og foreninger. 

  Christin Kristoffersen

  «

  Drikkevarer fra Roma Mineralvannfabrikk er et bevisst valg på våre arenaer. Vi er opptatt av å benytte oss av lokale aktører, og å tilby vårt publikum drikkevarer av utmerket kvalitet. Samtidig er det en glede for oss som museum og også anerkjenne Roma Minaralvannfabrikk som en viktig del av Lillestrøms/Romerikes industrihistorie.»

  Christin Kristoffersen

  Avdelingsdirektør, MiA (Museene i Akershus)
  Fetsund lenser, Besøkssenteret våtmark Nordre Øyeren og Tertitten

  Freddy S. Bruu

  «

  Vi ønsker å gi flere smaken på det beste eget område har å by på, og er superheldige som også har en egen brusfabrikk i nabolaget vårt. Dette er helt unikt, og gjør at vi kan tilby kortreiste drikkevarer som kommer rett fra produksjonslinja til våre spisegjester.»

  Freddy S. Bruu

  F&B Direktør, NOVA Spektrum

  Eirik Hybertsen

  «

  Roma er en lokal aktør som gjør det enkelt for oss å kunne tilby god drikke til folket i håndballhallene. Begge parter vil opp og frem i lokalsamfunnet og med Roma på laget får vi den beste lokale brusen!»

  Eirik Hornnes Hybertsen

  Sports og markedskoordinator, Fjellhammer IL