Bli bedriftskunde 

Bli bedriftskunde hos Roma Butikken og handle fra Romerikes egen drikkevareportal. Service, bredt vareutvalg, høy kvalitet og lave priser.

Levering

For deg som skal ha mye varer er det gjerne greit å få varene levert. Det løser vi. For tiden har vi salgsbevilling for alkohol i Lillestrøm, Rælingen og Lørenskog. Skal du ha brus eller andre alkoholfrie varer, så kan vi nok kjøre lenger.

Klikk & hent

Nettbutikken er det perfekte butikkvindu. Hva er prisen? Er varen på lager? Klikk & hent, la oss pakke varene og kom når det passer deg.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss.

Bli bedriftskunde

Våre kunder

Vi er utrolig stolte av våre kunder. De er idrettslag, bedrifter, friluftsbad, museer, restauranter, lag og foreninger. 

Christin Kristoffersen

«

Drikkevarer fra Roma Mineralvannfabrikk er et bevisst valg på våre arenaer. Vi er opptatt av å benytte oss av lokale aktører, og å tilby vårt publikum drikkevarer av utmerket kvalitet. Samtidig er det en glede for oss som museum og også anerkjenne Roma Minaralvannfabrikk som en viktig del av Lillestrøms/Romerikes industrihistorie.»

Christin Kristoffersen

Avdelingsdirektør, MiA (Museene i Akershus)
Fetsund lenser, Besøkssenteret våtmark Nordre Øyeren og Tertitten

Freddy S. Bruu

«

Vi ønsker å gi flere smaken på det beste eget område har å by på, og er superheldige som også har en egen brusfabrikk i nabolaget vårt. Dette er helt unikt, og gjør at vi kan tilby kortreiste drikkevarer som kommer rett fra produksjonslinja til våre spisegjester.»

Freddy S. Bruu

F&B Direktør, NOVA Spektrum

Eirik Hybertsen

«

Roma er en lokal aktør som gjør det enkelt for oss å kunne tilby god drikke til folket i håndballhallene. Begge parter vil opp og frem i lokalsamfunnet og med Roma på laget får vi den beste lokale brusen!»

Eirik Hornnes Hybertsen

Sports og markedskoordinator, Fjellhammer IL